14 maj 2019

That light

allmänt

 
 
Det var ett fantastiskt ljus här om veckan och jag lyckades fånga de sista solglimtarna innan molnen svepte in. Vi har en sån fin staty här i Sala som står mitt i parken, med paviljongen i bakgrund, fina rabatter runt omkring och dammarna på sidan av. Precis där jag råkade stå såg jag solen kika fram och kastade ett magiskt ljus över statyn! Regniga försommar-kvällar är inte så tokigt ändå, speciellt när dom ser ut såhär. 
Hej förresten! Ledig tisdag. Skapligt nöjd tjej här! Jag har pollen i hela lägenheten ( jag har nästan alltid ett fönster öppet för att få in lite ny luft), mina stackars blommor håller på att dö, tvätten ska fixas och jag tänker lyssna på alla poddar som jag kan komma åt. Kanske ta en sväng på stan också men vi får se! Min kropp känns trött och halvt i förkylning så jag skippar allt vad träning heter och vilar mig i form inför resten av jobbveckan. Lyssna alltid på kroppens signaler! 
 
Ha en fin dag idag, hoppas att ni mår bra? Maj månad brukar alltid vara bland dom mest stressiga månaderna ( och december) har jag hört. Kan nog hålla med om att det är så! Men tänk att vi om bara 5 veckor har midsommarafton? Semestrarna börjar igen och livet känns snäppet härligare haha
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress