7 maj 2019

Snapshots

allmänt

 
 
 
Det var så himla vackert igår när jag gick hem från jobbet. Med tunga kassar gick jag genom parken och fick se det här fina ljuset! Det var en mörk himmel med lite soljus som kikade fram och det hade regnat alldeles nyss så det gnistrade fint på marken och i träden.
Nu känner jag spontant själv att jag inte är så där jättenöjd med kvalitén på bilderna då jag skakde som tusan i armarna + mobilkamera, men det får duga. 
Hejsan förresten! Ledig tisdag idag och jag sitter just nu med en seaweed-mask på ansiktet, dricker kaffe och peppar mig själv till att gå och träna snart. Jag har hamnat i en "jag-orkar-inte-planera"-svacka när det gäller den "riktiga" träningen för mig. Jag går alldeles för mycket på känsla och vad kroppen svarar bra på och struntar sen helt i allt annat. Vilket oftast resulteras i att jag kommer på allt eftersom under passet = Inte alltid är så jätteeffektivt alla gånger! Jag är inte så prestationsinriktad som person ( förutom i ridningen tydligen, DÄR har jag blivit en prestationsprinsessa de senaste månaderna haha) och går inte igång på dra extra mycket kilon eller springa någon kilometer extra. 
Annars idag har jag tänkt rensa lite här hemma. Slänga saker som inte är vettiga att spara och fixa kassar som kanske kan gå till returen/ insamlingar. Jag håller på och fasar ut mig själv ur min lägenhet känner jag. Jag vill inte behöva gå igenom onödiga saker den dagen jag faktiskt får tag i en annan lägenhet, då vill jag kunna fokusera på att göra det så lätt som möjligt för mig själv i mitt huvud! När jag flyttade till min lägenhet som jag har idag ( herregud, 9 år sen snart!) så var jag intementalt inställd på att jag skulle flytta. Jag fick kolla på lägenheten, åkte utomlands för första gången på flera år ( utan mina föräldrar alltså), sa Ja till lägenheten, åkte till IKEA med några vänner och flyttade in typ 1 vecka senare. Jag tror att det tog 3 veckor från det att jag kollade på den tills dess att jag hade flyttat hemifrån. Jag som är en trygghetsknarkare fick rikspanik efteråt haha Så, jag tänker göra den här flytten ( när den nu blir) mycket smidigare och lite mer pö om pö, alltså så fasar jag ut mig själv. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress