Ledig fredag. Härliga, lediga fredag! Extra härligt kändes det när jag vaknade och insåg att jag egentligen borde ha jobbat redan i 2,5 timme men jag fick sova ut och ha ledig fredag istället. 
Jag får komma ihåg den här känslan imorgon när jag egentligen skulle ha haft ledig helg och istället behöver jobba haha Men that´s life, jag är hur nöjd som helst! 
Planer för idag är : Ta mig till Kicks och köpa någon billig ögonbrynspenna. Jag beställde min all time favorite-penna från Anastasia i söndags och tänkte att den nog hade kunnat komma innan veckan är slut, men det ser bra mörkt ut. Jag vet själv på ett ungefär när posten/schenker kommer till utlämningsstället ( jag råkar bara jobba där och plockar ibland upp mina egna paket haha) och nu börjar det bli för sent för att det ska komma. En sväng på systemet också tänkte jag och bunkra upp lite med diverse bra saker att ha hemma och allmänt kolla runt lite på stan efter vår/sommar-kläder. Senare idag blir det ridning ( jag, syrran och en av våra ridkompisar ska rida!) så jag vill egentligen bara sitta av tiden tills dess att jag kan få ta mig iväg dit. 
Min stackars kropp känns öm och mör efter intervallträning i måndags, ridlektion tisdag och ett rejält och SJUKT effektivt intervallpass på löpbandet igår innan jobbet. Trots massor av jobb dom senaste dagarna så har jag haft energi till träning vilket har känts otroligt skönt! Igår på löpbandet kände jag att jag nästan kunde spruta eld efteråt haha Allt kommer i perioder kan jag tycka, just nu är jag inne på att springa intervaller, rida och köra yoga/stretching och då får det vara så. Det blir kanske inga explosiva muskler av det, men jag orkar inte bry mig. Bara min kropp känns hel och har energi till träning + vardag så är jag mer än tacksam. 
 
Ha en härlig fredag nu på er ! Ta hand om er.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress