Det är ändå lite spännande hur vissa dagar bara sätter sig liiiiite på tvären. Många dagar rullar det på och jag går och lägger mig med en känsla av : "Fan, vilken bra dag ändå!". Medans andra bara är lite gnissliga haha
Som igår. Var det ens någonting som gick smidigt? Det började väl ungefär 5 min efter att jag hade tryckt på Publicera här och stängde av datorn, sen hände det här:
* Det låter löjligt men: Jag fick inte upp locket på en ny torrschampoo vilket resulterade i att jag tryckte för kung och fosterland av locket och med följde själva spray-pipen också så det flög ur torrschampoo-sås lite här och lite där haha
* Mitt på H&M blev jag inkallad till att arbeta. Så fort som möjligt. 
* På 30 min hann jag alltså ta mig från H&M, ringa min pappa om skjuts till jobbet och från jobbet till ridningen, svänga ihop en matlåda som jag åt medans jag klädde på mig hälften jobbkläder/hälften ridkläder, tänka ut vad jag behöver som allra mest på jobbet och samtidigt till ridlektionen, sminka mig, åka till jobbet och göra allt sånt som måste fixas innan jag kan stämpla in och sitta i kassan. Att jag inte blödde näsblod under dagen är ett under, jag var sjukt stressad haha 
* Min häst blev dubbelbokad och det insåg jag 15 min innan min lektion började så jag fick stressa på sadel/träns/borstning på en häst jag 1) inte har ridit så många gånger tidigare och 2) inte går ihop med så himla bra.
* Hela lektionen svor jag, bokstavligt talat. Hann satte sig på tvären, förmodligen för att jag var stressad och han har en lätt tendens till lathet när den sidan ligger på. Från att ha trott att jag var duktig på att rida och faktiskt utvecklades så fick jag alltså igår en kall dusch över mig och känslan av att vara så fruktansvärt dålig att jag på ritkigt var på vippen att släppa tyglarna och storgråta. Dels av stress men också av frustration över att inte ens få hästen i trav. 
 
Jag kom på mig själv med tanken av att en dag kan swisha förbi en utan att man hinner reagera alltid. Jag kom ihåg att klockan var 11,30 men sen hann jag inte ens fundera och så var den redan 21. Lite läskigt ändå! Det var inte hästens fel och det var inte jobbets fel. Det var jag helt enkelt som hade en ritkigt riktigt dålig dag haha En dag när kugghjulen inte går ihop som dom ska utan hackar sig fram och gnisslar. 
 
Men nu är det en ny dag, med en ny chans till revansch. Jag jobbar till 16 och sen tänker jag ha lite helg tills på måndag! Det känns bra också att jag har ridning imorgon igen, då får jag revansch där med. Det kan ju nästan inte gå sämre i alla fall, det är alltid något! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress