En dubbel espresso, per favore! Wow vad seg jag är i hjärnan just nu, inte ens mitt morgonkaffe har kunnat få mig att komma ur den här förmiddags-koman. 
Jag håller på och lyssnar på boken Hjärnstark och har lyssnat från och till i snart 2 veckor och måste väl erkänna att det som kommer få mig att starta dagen bättre än kaffe är väl motion. Jag ska faktiskt ha ridlektion senare på eftermiddagen så motionen kommer av cyklingen och ridningen, men jag ska nog ändå ta och promenera igång mig lite. Tänk ändå vilken tur det är att man nästan alltid är som segast när man är ledig, vad jobbigt det hade varit om den här koman skulle kicka in när man måste prestera!
 
Jag är förresten ute efter ett matsalsbord i den här träfärgen till mitt nya kök. Det är inte så himla lätt kan jag säga er! Antingen kostar dom uppemot 15 lax eller så är dom fula. Jag vill ha den här färgen och relativt stort också. Om det är någon som sitter på ett sånt bord: Hojta till! Vi har en antikaffär i stan som jag ska ta mig till in i nästa vecka tänkte jag, men där brukar det också kunna dra iväg i priser lite. Min tapet ill köket som jag har valt är lite halv-romantisk så jag vill gärna bryta av med ett rejält bord. Jag hade tanken på säng i samma slags stil, men det är fullkomligt omöjligt i det här landet! I Sverige är sängarna gjorda i antingen vitt eller svart. Vissa är i järn, men knappt det heller. Alla är kontinenalsängar med en sån där tjusig gavel. Kommer säkert ändå landa på något liknande, men min dröm är något i den HÄR stilen. Men det verkar var stört omöjligt att få till som sagt! Allt är vitt vitt vitt eller möjligen lite dusty pink/beige i det här landet haha
 
Ha en mysig fredag nu! Det bokstavligt talat sprutade in pollen igenom mina fönster igår när jag kom hem så det är ett tjockt lager med gult helvete på mina fönsterbläck så här ska det städas minsann!
Sarah

Hoppas du hittar något snyggt bord till ett bra pris :)

Svar: Det ska nog gå bra det här! 😀
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress