31 maj 2019

Hej fredag!

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! Hur typiskt är det inte att det ska vara fint väder den dagen när man ändå ska stänga in sig på IKEA och kika på säng och sånt?? 
Jag ska om en timme svänga in till Västerås med min kära pappa och kolla ut säng till nya lägenheten. Jag har en plan som jag hoppas ska fungera, annars kan det bli krångligt. Balkongen ska också få sig ett litet lyft tänkte jag! Det kanske är konstigt att typ strunta helt i inredningen inomhus och go bananas med balkongen, men jag tänker fan passa på och inreda den nu när vi ändå är inne i balkong-säsong! Den ska bli en liten oas för mig och det är viktigt för mig att få vara utomhus så mycket som möjligt under sommaren. Nu har jag i alla fall fått tillträde till lägenheten så nu är det bara att börja flytta in i den! 
 
Jag fick in en ENORM garagespindel här igår förresten. Det finns ingenting värre än spindlar tycker jag! Det enda som känns värre än att döda en spindel är att veta att om jag INTE dödar/tar ut den i det fria, ja, då är den ju kvar i mitt hem. Var adrenalinhög när jag kom till jobbet igår haha
 
Ha en trevlig fredag och kanske helg! Jag ska fokusera på att flytta över så mycket som möjligt imorgon. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress