17 maj 2019

Första steget

allmänt

 
Jag började dagen igår med att studsa upp ( efter att ha svurit över att klockan aldrig kunde ringa någon gång haha), äta frukost och sen ta cykeln i det MAGISKT FINA VÄDRET för att möta upp mamma. Jag fick reda på i onsdags eftermiddag att jag senast fredag skulle behöva välja golv och tapet i 3 rum till min nya lägenhet. Fick lite panik först, andades på saken, fick en semesterdag till igår och sen kunde jag börja fundera. Här har ni mina 3 val: 
 
Inte så sexigt haha Plastmattor blir inte bättre än såhär och linolium i köket är väl bland det ocharmigaste som finns som golv? Med tanke på att jag hade 2 kataloger för plastmatta och den där lilla provgrejen för köket så blev det inte bättre än så här. Likadant med tapetval, fast där hade jag bara 1 katalog. Men det kan inte bli sämre än innan renovering för det såg bra förjävligt ut! Nu kommer det bli fräscht men med en touch av romantiskt/industriellt om jag får mina idéer till verklighet. 
 
Jag hade några timmar i solen på eftermiddagen och körde fruktsallad och bok. Eller ja, mina grannar var bra pratglada igår och det blir mycket prat om lägenheten nu så det blev inte så mycket läsning, men det var skönt att få sitta i solen ett tag. Det var målare på plats i min nya lägenhet såg jag och det kändes så himla bortskämt att sitta och läsa medans dom slet haha
 
 
Blev hunger-orolig ( jag blir sjukt ologisk och smått orolig när jag är hungrig, väldigt drygt haha) så jag svängde ihop en sallad, fick tillbaka energin igen och blev sugen på att röra på kroppen lite. Jag var ute och "prestations-lös-sprang" 2 varv runt dammarna där jag bor och sen runt lite på fina vägar. 45 min allt som allt med löpning när jag kände för det! Det fick mitt mindset att falla på plats igen och den där lilla gnagade känslan av att ha tagit många beslut började lägga sig. Sen kollade jag på deltävlingen av Eurovision! Jag blev faktiskt imponerad av vissa länder. Jag kommer helt klart att lyssna på några av dom där låtarna! Kollade ni? Vad tyckte ni? 
 
Nu finns det ingen återvändo. Nu är det bara att riva av plåstret och köra över min egen hjärna lite! Någon mer här som faktiskt inte är så himla förtjust i förändringar? haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress