Finns det någonting gulligare än när en häst står och vilar sig och så åker den här underläppen ut och hänger fram? Total avslappning! Det är förresten inte bara vi människor som kanske är mindre taggade på att röra på oss men sen efter 1 timmes träning ser både piggare och härligare ut. Kolla in Taizon här, svintrött före och pigg med lite mer liv i ögonen efter lektionen!
Min helg har annars varit jobb jobb jobb. Det var varit himla mysigt ändå men lite råkallt och regnigt igår, men det gick över föräntan! Lördagen, efter jobbet, hängde jag med familjen och firade min pappa som fyllde år, men vi var ett trött gäng verkligen haha 
Jag har jobb idag också (utomhus) och känner väl lite i kroppen att det ska bli skönt att vara ledig imorgon och kika på lite möbler. Jag hittade ett Västerås-företag som gör bord i exakt det där träet som jag vill åt till matbord så det ska jag kika på! Det kanske till och med blir i framtiden att ha ett till vardagsrummet också, men det får jag ta mig en funderare på senare. Säng och balkongmöbler ska jag kika på imorgon här i Sala men det blir ändå en till tur till Västerås på fredag också, jag vill kika på MIO, IKEA och Chilli ( om den butiken är kvar?). 
Veckan är lite oplanerad annars och jag ska försöka fokusera på att flytta över lite saker från och med onsdag (då bör lägenheten vara klar) och så är det lite ridning igen. Jag har kanske förmiddag torsdag, hela lördagen och liiiite söndag om jag orkar att flytta grejer. Jag är kluven till om jag ska försöka sälja av lite saker här hemma då jag har en 105 säng som jag inte ska ha med mig och en skohylla som jag har växt ur lite då jag har haft den ett tag. Mitt köksbord åker väl med om ingen vill ha den, tills det nya kommer. 
Men först ska jag ta mig igenom den här jobbdagen! Min kropp strejkar liiite över att behöva stå på asfalt igen, men det kommer gå galant det här, bara det blir uppehåll idag så är jag nöjd. 
Hoppas att ni mår bra där ute och har haft en fin helg! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress