Min helg i 5 bilder! Precis vad jag behövde: En ledig helg. Jag var HELT dränerad från förra veckan med allt vad den innebar och jag hamnade i någon slags koma på min födelsedag. 
Det blev en tidig hemgång till mitt lilla hem efter en eftermiddag/kväll med min fina familj! Jag blev firad med fika, grillad lax till middag och paketöppning. En mysig dag helt klart, jag önskar att jag var lite piggare och härligare att hänga med bara haha
Kollade på Eurovision hemma i soffan, låg och funderade på livet till 03,30, gick över och kollade på den nya lägenheten på förmiddagen och satt ute och pratade med mina grannar lite innan det blev lunch och ridning! Lägenheten ser ut att bli bra ändå, trots att det är spackel överallt. Jag gissar på att det åker upp tapeter idag eller imorgon och så blir golvet sist av allt? 
Ridningen gick över förväntan! Den här lilla nordsvensken och jag går ihop ganska så bra och han är en bra läromästare faktiskt. För att vara ett kallblod så är han förvånansvärt lätt i kroppen! Det var åska i luften hela dagen igår så vi var en extremt trött ridgrupp efter lektionen  tror jag. Men det är det bästa som finns, att få hänga i stallet! Speciellt när min hjärna är uppe i varv. 
 
Men nu måste jag stänga ner datorn, den har typ 5 % batteri kvar och jag orkar inte sätta mig så att datasladden ska nå mig! 
Hoppas att er helg har varit underbar och lycka till med måndag och allt nu. Ta hand om er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress