Jag vill inte jinxa något nu men... Med typ MINST 90 % säkerhet har jag gått och fått en 2:a i mitt hus där jag bor! Den behöver renoveras lite av min hyresvärd och sånt kan ju ta tid, men så länge som ingen annan smiter in där på natten och bosätter sig utan min hyresvärds godkännande så är den min! Ingenting är påskrivet och vi har bara hörts av genom sms om det, därav att jag inte vågar säga att med 100 % säkerhet att den är min haha ( yes, jag är försiktig och nojig när det gäller saker som jag vill så innerligt!). Lägenheten är uppsagd till 1/6 men behöver en touch av målare och det är ju ändå sommar och semestrar snart så jag ställer in mig på att det kan ta ett tag innan saker och ting är redo att flyttas in i. Men förstå hur enkelt det här kan bli! Jag har en bra magkänsla för det här. Mitt förråd i källaren kan jag flytta alldeles själv då jag bara skulle behöva flytta allting typ 30 m bort. Jag kan flytta saker i det tysta utan att gå upp i varv i min egen hjärna. Som sagt, jag gör inte förändringar så himla bra, men jag blir lugnare när jag kan ta det på mina egna villkor. Jag kommer självklart att behöva min familj, det finns många tunga saker som jag inte kan ta själv, men det ska inte behöva bli så jobbigt för oss 4 att köra själva flyttdagen!
Jag känner själv hur jag slits mellan att inte vilja ånga igång min hjärna på det här och viljan att kolla upp allt vad möbler heter på Google. Jag vill inte bli för besviken om det på något sätt inte skulle bli min lägenhet. Jag har stått i kö på en 2:a här sen typ 2012 men med en hyresvärd som har glömt bort mig, jag som inte har varit så aktiv på att tjata på honom och livet som har hänt med diverse sjukdomar som kommit ivägen så har det inte känts som att jag har orkat fokusera på en flytt. Min lägenhet idag är en fristad i mitt liv och jag älskar den! Men nu är tiden inne, jag känner det i hela mitt hjärta. Redan in på de första dagarna på det här året så visste jag i magkänslan att det skulle bli en förändring på det här året. Jag vet att jag sa det till min chef i farten en dag, att det var en förändring på G men att det kunde vara vad som helst. Det är löjligt kanske också men jag har ju sett siffrorna 11:11 stup i kvarten också. Jag är i grund och botten en krass person och som tänker logiskt och rationellt, men jag kan ibland känna att det finns någonting MER där ute, något som inte går att tänka just logiskt på. Flummigt haha
Det är min tid nu och jag tänker se det som att jag förtjänar det här. Det har varit några riktigt tuffa år, men nu tänker jag se att jag förtjänar det här. Det är min tur nu. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress