6 maj 2019

11:11

allmänt

 
 
 
God morgon! Åh, vad jag behövde en ledig söndag. Sovmorgon ( inte för att jag är den som går upp kl 5 varje morgon, men det är något extra härligt att få ligga kvar i sängen liiiite extra en söndag!) och sen begav jag mig till Måns Ols för att försöka lära känna min kamera lite. 
Jag har saker med den som jag gillar och jag har saker jag gillar mindre med den haha
Det gick inte alls som jag hade tänkt mig, men jag fick testa runt lite med olika inställningar och lära känna den lite. Jag är lite extra nöjd med den första bilden, den med fåglarna. Det är klurigt att få rörliga objekt att fastna på bild tycker jag, men det gick med dom här två rackarna! 
Sen var jag så trött, och kall, att jag typ bara ville ta en nap. Ni vet dom där få gångerna när hela ens själ säger åt en att gå och lägga sig igen, det var jag igår. Men ridningen kallade och jag fick igång mig själv efter cykelturen till stallet och sen hade vi det härligt i ridgruppen i några timmar! Mycket skratt, ridning, vi var flummiga och mycket gos med häst. Det var inte min bästa lektion, men jag är nöjd med mig och min älskade häst Akrobat ändå. Vi kämpade på hyffsat bra! Jag har min små hjärnspöken som jag måste komma över haha
Kvällen blev i soffläge med Gilmore Girls i några timmar. Helt klart ett skönt avslut på en fin söndag! 
Men nu är det dags för jobb igen, något utvilad och redo att ta mig an veckan! 
 
Side note: Jag ser siffrorna 11:11 MINST en gång om dagen. Någon mer än jag som gör det? Jag har inte googlat än på det, men jag har för mig sen tidigare att det kan ha något att göra med att man är på rätt spår i livet? Att man får ett tecken på att fortsätta med det man håller på med? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress