Jag kan tycka att det är fredag mest hela tiden nu faktiskt. Veckorna går så himla fort! Kan vi bara ta en sekund och inse att vi faktiskt har lämnat den råa vintern bakom oss och bara har 2 dagar kvar tills vi är inne i april? Tänk alla koppar kaffe som kommer kunna njutas av nu i vår-solen.
Hej på er förresten! Vet ni vad? Jag hittade äntligen den senaste Fantastic Beast-filmen på mitt utbud av filmer på tv:n igår och körde en spontan filmkväll här hemma efter jobbet. Hösten var relativt uppbokad för mig så jag missade alla tider på bion här i Sala så jag har snällt fått vänta tills den kom ut. Oj oj oj säger jag bara! Behöver vi ens gå in på hur grymt bra skådis Johnny Depp är? Jude Law trodde jag skulle kännas lite konstig i rollen som Dumbledore, men jag har alltid haft en softspot för Jude haha Filmen är precis så bra som jag har tänkt mig att den ska vara! Att det bara råkar bli 3 filmer till gör att mitt lilla hjärta spinner på bra. Jag älskar såna här slags filmer! Att få drömma sig bort till en fantasivärld ibland är bland det bästa som finns.
 
Jag ska ta och fixa mig lite och sparka igång den här fredagen för det vankas fikadejt med två vänner till mig! En bra fredag inför jobbhelg helt enkelt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress