Hur fort kan tiden gå egentligen? Det är 2 hela år sen som vi åkte till Florens, jag och min syster. En gullig, italiensk, stad som kändes lagom stor att traska igenom på två dagar! Den här tiden på året så törstar jag alltid väldigt mycket efter att komma iväg lite. Se solen, kanske ha en tröja på sig bara, äta en god glass och upptäcka nya sidor av vår fina värld. Känns konstigt faktiskt men vi har inte varit iväg på en weekend sen dess! Jag och min syster har Italien som gemensam nämnare i vad vi gillar att resa till. Det jag blev så otroligt positivt överraskad av Florens var hur pass lätt det var att ta sig runt där utan att åka kollektivt och att det var så mycket fina snötäckta berg runt omkring staden. Har någon av er varit här? Vad tyckte ni? Man kan ju inte annat än älska Italien, eller hur? haha
 
Men nog om drömmandet till andra vackra platser! Det är ju ändå måndag och jag ångrar bittert att jag inte tog ut den här dagen i semesterdag också haha Okej, nej då, så farligt är det inte, men det hade varit himla härligt att få fortsätta i min lilla "semester-hjärna" som jag har haft under helgen! Får försöka koppla på den och hoppas på det bästa. Jag är sen ledig från ikväll till kl 15 på lördag, vilket känns SÅ lyxigt! Många andra fick ledigt under jul/nyår eller under sportlovet som var nyss, men eftersom det inte fungerar för mig som jobbar inom handeln så lyxade jag till det nu när ingen annan är ledig. 
Jag har hur som helst lite lösa planer för veckan och jag börjar med en ridlektion imorgon på kvällen. Jag flög på moln hela kvällen igår efter min "vanliga" ridgrupp, det gick SÅ bra! Jag bara skrattade mig igenom hela lektionen och hade typ ett pirr i magen som är så svårt att få till med annan träning. Åh, livet i stallet mina kära vänner, det är det bästa som finns. 
Men nu kör vi igång den här måndagen tycker jag! Ta hand om er och hoppas att er helg har varit mysig.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress