5 saker jag inte skulle klara mig utan:
  1. Min kamera. Jag älskar, som ni kanske märker, att fotografera. Det är en STOR del av vem jag är. Mitt yrkesval just idag ger mig inget utlopp för min kreativa sida direkt haha
  2. Min ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills. Jag kan gå osminkad överallt bara jag får ha med mig min brynpenna. Den och solpuder är väl det jag egentligen måste ha med på semestrar!
  3. Kaffe. Jag hatar att erkänna det, men en kopp kaffe på morgonen är ett måste för mig. Det smakar så otroligt gott på morgonen!
  4. Hate to say it men mitt lypsyl från Försvarets Hudsalva. Det har hänt att jag har glömt att ta med mig den här och där, ni förstår inte ångesten av att inte ha med en! Det är på den nivån att jag i såna fall måste in på närmsta apotek och köpa ett nytt bara för att klara av dagen. 
  5. Spotify. När jag är hemma en dag och verkligen inte vill träffa folk, då kan jag lyssna på musik från det att jag vaknar till att jag går och lägger mig igen. Jag älskar musik!
5 "highlights" i mitt liv som jag ser fram emot: 
  1. Min ridning. Jag kan se fram emot den redan på måndagen efter jobbhelg. Bara att veta att jag är i den vecka som min söndags-ridning är i får mig på bättre humör!
  2. Jag och min allra käraste syster har kanske kommit på en bra resa till sommarens semester. Vissa dagar känns det övermäktigt, men mest känns det pirrigt och något som vi båda vill göra. Jag är egentligen ingen äventyrare då jag gillar kontroll och att veta saker i förhand, men jag har hört att det ska vara bra att arbeta på dom två sakerna haha
  3. Jag har ju tagit ledigt lite i nästa vecka och min syster har tagit ledigt en av dom dagarna hon med så vi ska åka på SPA i Västerås! Kokpunkten har en spa-avdelning som vi har bokat in oss på på onsdagen. Som det behövs!
  4. Just nu: Helgen. Jag har egentligen ingenting inplanerat mer än att träffa lite släkt på lördagen(vilket ska bli hemskt mysigt!) , men jag känner ett stort behov av att inte behöva jobba och träffa kunder haha
  5. Att ta med mig en filt, en bok, en kopp kaffe och bara sitta ute på gården där jag bor. Småprata lite med grannarna. Att sitta i gräset en hel eftermiddag och bara läsa en bra bok. Jag samlar så himla mycket må-bra-energi av att göra just det där! Fy fan vad segt det känns med vinter just nu haha

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress