8 mars 2019

Minisemester

allmänt

 
 
 
Nej nej nej nej nej! Ont i halsmandlar, lock för öron och snorig. Standard när det är ledighet på G! Vad är det egentligen för karma när kroppen bara "YES, nu kan du få vila upp dig ordentligt, här ger jag dig en förkylning du kan få lura på!". Borde kanske inte ha delat på en dammsugare med min pappa igår som flaggade för lite ont i halsen igen. Jag tänker hur som helst försöka mota bort det här med diverse vitaminer och echinagard för jag VÄGRAR bli dålig nu när jag ska träffa släktingar imorgon och ha ridning på söndag. I won´t do it.
Det är alltså 3 lediga dagar för mig och sen tog jag en semesterdag nästa torsdag så jag jobbar en dag på 8 och jag har redan bokat in alla dagar typ för saker att göra haha Vette tusan vad som hände egentligen! Mysigt som tusan ska det bli om inte annat. 
Men jag tänkte starta den här fredagen med att totalignorera det faktum att jag har ont från hals och upp till hårrötterna, skriva en matlista och bege mig till jobbet ( ICA, jag vill inte handla någon annanstans trots ledighet). Jag har inga direkta planer för dagen annars och får se hur mycket energi jag har, men jag har haft en liten tanke om att rensa här hemma lite. Jag har ju bestämt att 2019 är året jag SKA hitta en större lägenhet ( alternativt lika stor bara jag får en balkong) och då känns det bra skönt att ha rensat ut lite skit innan så att jag slipper ta såna beslut i flyttkaos. Jag gillar också att ligga steget före som ni kanske hör haha Det blir perfekt sysselsättning på en regnig, ledig dag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress