14 mars 2019

Kokpunkten Relax

allmänt

 
 
 
 
 
Hur avkopplad och ren kan man bli egentligen? Väldigt skulle jag väl vilja säga. Vi hade en sån himla tur igår med att 1) tågen gick som dom skulle och 2) vi var i princip ensamma på relaxen! Eller ja, vi var väl kanske 5 pers allt som allt i början och sen trillade det in lite folk, speciellt till utomhuspoolen. Sist jag var här så var det absolut fullt hus så det här blev ju helt klart mycket mysigare! 
Efter någon timme med en massa bad, bastun och duschar så bestämde vi oss för "fika-stund". Ingen liten vanlig svensk fika heller: Fruktfat och sangria. Oh my god säger jag bara! Är det semesterdag så är det haha
Några sköna timmar i Västerås blev det och det var två trötta tjejer som åkte hem. Jag, med en näsa som envist ville blöda näsblod och syrran med en förkylning. Jag har haft lite problem med näsblod nu i några dagar och det var tur att jag hade förberett med papper i min väska utifall att jag inte skulle vara inomhus, det var som att magkänslan sa mig något för självklart körde jag igång igår på vägen till tågstationen. 
 
Tack Kokpunkten för några härliga timmar, det var minst sagt välbehövligt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress