27 mars 2019

Framsteg

allmänt

 
 
God morgon god morgon! Något trött i kroppen alltså. Jag kom hem, endorfinhög, från ridningen sent igår kväll. Hoppade in i duschen och slängde mig i säng för att försöka sova. Finns det något svårare än att försöka sova när hela ens själ är euforisk? haha
Det gick, som ni kanske märker, HUR bra som helst igår på hästryggen! Jag fick några aha-upplevelser och kände att jag utvecklades ( eller om det bara var ren och skär tur, men jag väljer att tro att jag utvecklades haha). Men framför allt hade jag väldigt roligt! Hur ofta i vuxen ålder har man roligt med sin träning? Vi pratade om att ha en kurs med ridgruppen jag går i på söndagar och jag kan knappt hålla mig, hur härligt vore det inte med en hel lördag i  stallet med ridning, hänga med mina ridkompisar och teori? Blir typ pirrig i kroppen av bara tanken. 
Ett roligt plus med gårdagens lektion var att jag har fått med mig en av mina jobbkollegor till stallet så det var extra roligt att visa henne lite hur vi gör där. Jag fick den stora älgen Zulle igen och jag börjar hitta honom lite. Det är ingen lätt häst det där, han är både skitstor och har sina små egenheter. Men han är snäll som en björn och lyssnar otroligt bra, så jag gillar honom. 
 
Men nu ni! Jag ska alldeles strax ta mig iväg till Västerås ( igen ) och äta lite lunch med min fina vän Hawal. Hon pluggar där så ska möta upp henne och ha några timmar ihop på stan! Det har blivit lite mycket Västerås nu i några veckor, men det är bara roligt. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress