25 mars 2019

En slö-helg

allmänt

 
 
 
 
 
 
God morgon god morgon! Vilken härlig helg hörrni. Vissa helger bara flyter ihop så bra tycker jag, den här helgen var en sådan! Jag började hela lördagen med en tur på stan då jag har behövt ha nya skor på jobbet i minst ett par år haha Jag hämtade ut lite paket och strosade runt lite då det var soligt ute. Släktträff på pappas sida, med fika och allt vad det innebär! Min syster och kusin har fyllt år så det blev lite extra bra fika på det viset. Sushi-middag + alfapet hos mina föräldrar på kvällen och tro på fan, jag vann en gång! När det går dåligt för alla andra i familjen, då finns det en chans att gå och vinna. 
Söndagen började jag med en skön promenad på förmiddagen, det var så härligt väder ute trots att det har blåst enormt mycket hela helgen. Jag gillar att försöka ta mig ut på en "jag-fick-feeling"-promenad någon gång under den lediga helgen. En sån där promenad när man inte är ute efter att den ska vara så effektiv som möjligt, det gör liksom inget om jag stannar hundra gånger och sticker upp näsan i solen, bara för att det råkar vara härligt ute!
Sen var det dags för den härliga ridningen. Jag fick en häst som jag har lite extra respekt för 
(han har haft en tendens till flyktinstinkt och den kan komma och gå lite, plus att vi har inte någon vidare bra kontakt med varandra i boxen) men det gick över förväntan igår! Just på bilden hade vi bara ridit i någon minut och får instruktioner av ridläraren så varken häst eller jag är i särskilt bra form haha Men det gick SÅ bra, stundvis! Själva grundövningen gick väl sådär, men allt däremellan kändes så himla fint. Han sökte sig neråt, började arbeta med bakbenen på "rätt" sätt och det kändes stadigt mellan hans mun och min hand. Det är en konstig mening jag vet, men ni som vet känslan av hur det börjar bli tungt i handen för att dom arbetar på rätt sätt, ni vet! Hur som helst en himla härlig eftermiddag i stallet. En skön helg också! 
Jag ska bara ta och fixa iordning matlåda och mig själv och sen ta mig ut på en liten omväg till jobbet. Omväg som i att jag vill få in lite extra promenad istället för den vanliga 15 min som det annars tar för mig att gå dit. Jag vill inte ta ut något i förskott men min stackars näsa som var så uppsvullen inne i näsan känns väldigt mycket bättre så jag har äntligen lite studs i benen igen så nu är det Operation:  Ta tag i mitt liv igen! 
 
Hoppas att ni har haft en mysig helg, har ni gjort något speciellt eller bara haft en skön slö-helg?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress