Ni vet när man ser ett recept man aldrig har provat och tänker " DET DÄR MÅSTE JAG PROVA!!". Så fick jag när jag såg det här receptet på Sashimi. Egentligen med bara lax, men jag är lätt besatt av avokado så varför inte slänga i 1 sån också. Jag ska nog testa det här igen fast utan koriander, det är inte min favoritkrydda tydligen. I alla fall inte så här pass "rå" som det blir när man knipsar av från en kryddkruka. Men om ni är en koriander-människa, fire away! 
Du behöver : 
En sån där färdig lax som finns till hemmagjord sushi. Typ Salmalax, brukar finnas på de flesta matbutiker!
1 kruka koriander
Santa Maria Teryiaki/Sesam-marinad ( jag tog några matskedar, men jag hade bara till en potion).
Vatten, lite riven ingefära, wasabi och japansk soya. Lite sesamfrön till topping och 1 skivad avokado. Jag ska som sagt testa utan koriander någon gång, men annars gillade jag det här! Vill man ha åt smakerna men har lite svårt att äta rå lax kan man säkert modifiera den med räkor eller kanske till och med wooka det och sen slänga i avokadon när det har blivit lite varmt. Kanske servera med ris? Det finns oändligheter.
 
Äntligen fredag hörrni! Jag har haft en relativt tung förmiddag och känner att mitt huvud lika gärna skulle kunna huggas av sättas på ett spett. Efter träningen igår kväll mådde jag SÅ illa ( tror på blodsockerfall för det blev bättre efter 3 mackor och lite popcorn haha) och det sitter liksom kvar en känsla av trötthet i kroppen. En bra dag att vara ledig på helt klart! Jag ska ta och fixa iordning lite lunch till mig nu och sen ta mig ut och strosa lite, få lite sol på näsan. Egentligen vill jag bara sova, men det vet vi nog alla att man inte blir piggare av haha 
Ha en trevlig fredag nu, ta hand om er! 
Angelica Wåhlin

Gudars, vad gott det ser ut!

Svar: Ja men visst gör det! 😍
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress