Hallå vädret, vad händer? Nog för att det tanken känns mysig att jag snart ska åka iväg till Kokpunkten ( samma hus som Steam Hotel) i Västerås och gå på deras Relax-avdelning och det snöar något fruktansvärt, men jag kände här i förra veckan att jag är klar med vintern nu. 
Vilken dag jag fick till igår förresten! Jag var i ett mood att pyssla och träna och det fick jag till minsann. Jag slängde 3 stora kassar med diverse skit som legat och samlats på hög och där rök lite skor som jag 1) inte kommer i längre och 2) har för hög klack, jag är inte dum, jag vet med mig att jag aldrig kommer att använda dom haha Jag har lite saker jag funderar på om jag ska försöka sälja vidare då det inte är något direkt fel på dom, men igår blev det sopor av dom. 
Jag fick till 40 min löpning också som jag skrev om igår och ridningen på kvällen. Jag fick den här STORA herren som kallas för Zulle. Han är 173 i mankhöjd ( jag anses som en lång tjej och jag är bara 5 cm högre än han) och han är bra komplicerad men ändå enkel att rida. Jag har fått höra att han blev sadel-tvingad som yngre ( innan han kom till stallet han är på nu) och är känslig som tusan för vikter, skänklar och sadeltryck så han lyssnar otroligt bra för allt man gör uppe på ryggen, vilket när man ser honom inte är det första man tänker om honom! Jag har ridit honom en gång tidigare och fick ingen vidare känsla ihop med honom, men efter igår så bara känner jag WOW, vilken häst! Dels gillar jag känslan av att känna mig liten ( som lång tjej hör det inte till vanligheten haha) och på honom gör man verkligen det, men jag känner mig säker på honom. Inte ens när han blev supertaggad och ville iväg in i vår galopp-övning kände jag mig rädd. Det känns skönt att ha haft 2 lektioner på rad nu som mitt självförtroende på hästryggen har fått växa lite, det kan jag ta med mig till dom hästar som behöver lite extra push och en fastare hand. Ni får ursäkta häst-texterna här, men det här är, med handen på hjärtat, det bästa som har hänt mig på många många år. Resor och sånt i all ära, men att få in något som jag älskar så mycket in i min vardag, det är värt alla pengar på denna planet. Hur ofta gör man saker på sin fritid som man verkligen ÄLSKAR? Det känns så himla lyxigt att få vara del av en värld som är så fantastisk. 
 
Men nu: Tro det eller ej, men jag måste börjar tänka på lunch snart och ska laga lite matlådor då det är typ idag som jag kommer att hinna det!Sen åker jag och min syster mot Västerås. Lyx lyx lyx!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress