Det måste väl ändå vara att ena dagen kan man nästan gå med en tunn vindjacka och känna att solen värmer lite och sen i andra dagen så vaknar man upp till ett snöoväder med 1 dm snö på backen haha Det är olikheterna som gör det! I fredags skickade jag ett sms till syrran där jag sa att vår långa promenadrunda var perfekt då den inte var isig och blöt, tills söndagmorgonen kom och det såg ut så här igen. Jag vet att det kanske är lite tokigt att säga det då det är många som är trötta på det här nu: Men jag gillar det lite! Det är så vackert när det snöar så här pass mycket och det ljusar upp Sverige lite! 
Jag är i alla fall precis hemkommen efter en liten promenad ute och det kliar lite i mina fingrar av att ta med mig kameran och fotografera lite. Men jag vill ha någonting som kan bli tjusigt, inte bara kuta runt i parken och ha samma gamla motiv hela tiden. We will see, jag behöver få mina steg i stegräknartävlingen på jobbt om inte annat så det kanske passar perfekt att ta mig ut. 
Ny vecka förresten och jag är himla glad över att ha gjort jobbhelgen igen! Jag har, om allt går som det ska, 3 hela dagar ledigt i helgen som jag ser mycket fram emot för sen kommer jag in i den vecka när jag har tagit ut en ledig dag pga absolut ingen som helst anledning! Så jag har fredag-söndag ledigt, jobbar måndag och sen är jag ledig tisdag-onsdag-torsdag-fredag. SÅ himla trevligt! 
 
Men nu kickar vi igång den här måndagen tycker jag. Ta hand om er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress