Herregud, herr-e-gud. Jag är helt slut som människa! Jag har inte varit uppe och nosat på 5-km-intervallerna på väldigt väldigt länge ( det kan vara över 1 år sen sist ) och att faktiskt orka pusha sig över den gränsen är mig en gåta hur man lyckas. Jag körde 10 min uppvärmning ( dels för att jag har SJUK träningsvärk i insida lår efter ridning i söndags) och för att jag egentligen inte var särskilt pepp överhuvudtaget på att tvinga mina fötter att springa. Men sen körde jag 30 sek löpning 10 sek vila x 10 reps. Öka farten till att det bränner till i lungorna och kör 20 sek, 10 vila x 10 där också. Var bra slut efter det och körde lite lugn promenad som nedvarvning + stretch för att inte bli helt stel i musklerna inför ridningen ikväll. Det är tur att det är 7 timmar tills dess, jag hinner nog få tillbaka lite kraft igen!
Första dagen på min lilla mini-semester började helt klart bra. Jag har lyckats få till en klipp/färgningstid på en härlig salong här i Sala ( om 1 månad , men ändå!), bokat in en till kompis-dejt till veckan och betat av träningen för dagen. Nu behövs bara en jäkla massa mat i den här kroppen så att jag får upp hjärnkapaciteten igen för just nu är jag bra seg. Det går väldigt fort från det att man kan spruta eld pga endorfinchock i kroppen till att den skriker lite på hjälp haha
 
Ps. Har absolut ingen susning om vad jag vill göra med det här håret längre. Det är lite för långt så jag vill klippa det lite, men färg har jag ingen som helst plan på! Det är tur att det är 1 månad kvar. Det vore härligt med en liten förändring och mot det ljusare då vi går mot vår-tider igen ( hur härligt är inte den meningen förresten!). Kanske skulle chocka alla och bli blondin eller något.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress