Jag tror faktiskt att årets första vårdag kom igår! Ni vet när man riktigt känner i hela kroppen att NU är det vår. Folk omkring en ser glada och pigga ut, restaurangerna har satt ut sina utemöbler och det sitter folk lite här och där med årets första glas rosé haha 
Åh, jag älskar den här tiden på året! 
Jag var helt slut igår när jag kom hem från Västerås då jag var utomhus i nästan 7 i sträck och fick sol på mig nästan hela tiden. Livet som svensk kan vara jobbigt ibland..
Vi hade en väldigt väldigt väldigt skön dag igår om inte annat! Jag började med ett strosa runt lite inne i cityt och hade en tanke på att ta mig in på fotoaffären som finns där och leta efter ett objektiv som jag kan ha som ett allround-objektiv + som har någon slags zoom. Min förra kompaktkamera var brutal på zoomen och om jag ens skulle komma i närheten av en sån så måste jag hosta upp 12-15.000 kr och den blir så enormt stor att det är stört. Efter typ 40 min av bollande fram och tillbaka med han som hjälpte mig så hittade jag ett som jag tror kan bli bra! Att den från början kostade 3800 kr men nu var på Begagnad-avdelningen så jag fick den för 1500 känns som ett himla klipp tycker jag! Bilderna här ovan är fotade med det nya objektivet och jag måste säga att jag gillar dom skarpt. 
Sen hängde jag och min vän hela lunchen, i solen, med en god sallad från Kajens Café och så mötte vi upp vår härliga Lina med hennes son så satt vi vid Mälaren och pratade om livet. Jag älskar såna här spontana och härliga dagar, det är sånt jag saknar med att vi inte bor i samma stad längre. Nu har jag turen att Västerås inte direkt ligger långt bort från Sala och att det går bra med tåg/bussar dit och hem. Jag var både sol-hög och hög på livet när jag åkte hem! Tänk att våren faktiskt är här nu, även om det kan komma mer snö så känns det i luften att det är vår nu. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress