Oj oj oj! Här har vi ett klassiskt exempel på när folk säger "- man blir piggare efter träning". Oftast fnyser jag åt sånt, jag blir trött, inte pigg av träning. Men idag minsann! Jag var måttligt o-pepp innan gymmet och kände bara att träningen kunde få gå över någon gång, men sen kickade det in någon skum energi! Det kan ha varit för att jag hade hela gymmet för mig själv i 30 min och kunde pilla på övningar jag annars brukar ha lite problem med att göra in public. 
Så, nu sitter jag här med världens mest skakande triceps, bröstmuskler och axlar och känner mig hur nöjd som helst! Tack järntabletterna för den här extra energin som jag har fått på senaste tiden ( kan också vara dom där "bra" veckorna i månaden när man inte är en pms-tant..) men jag skiter i vilket för det känns GRYMT att ha energi igen! Det tog mig ca. 1-2 år att njuta av att vara på gymmet, men nu vill jag ändå tro att jag är tillbaka ungefär på den rolighets-skalan som jag var på innan alla sjukdomar. Jag kommer förmodligen aldrig tillbaka till 5 dagar/v som förr, men det är inte mitt mål idag heller. Jag vill ha roliga träningspass, varierat och svettiga. Det börjar smyga sig på pollen och sånt och då blir det genast lite motstånd när det kommer till löpningen, men då tackar jag för att jag gillar styrketräningen minst lika mycket! Jag ska inte sticka under stolen med att det har känts konstigt att inte orka träna, på det viset jag gjorde förr, under dom här åren och det har varit en omställning för hjärnan. Men så här i efterhand är jag glad över att ha lyssnat på kroppen och tagit den där lilla promenaden istället för att tvinga mig till något som kroppen inte orkar med för stunden. Under en så pass lång tid var det ett steg fram, två steg bak som gällde och då var det bara att lyssna och försöka klura ut vad den signalerade åt mig. 
 
Men nu: Dusch och lunch! Jag ska jobba ikväll och fick lite extra timmar imorgon så nu är det dags för bra energi in i den här kroppen. Tänk att det snart äntligen är ledig helg! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress