Jag gick bort mig liiiiiite igår i skogen när jag skulle ta mig till ett brott som vi har i en av skogarna här i Sala. Jag har aldrig gått dit under vintern så jag kände inte riktigt igen vägen så som den ser ut på hösten. Eftersom det är nysnö ockå så gick jag på HELT ogådd snö vilket, om vi ska vara ärliga nu, nästan aldrig händer. Det är någon speciell känsla med att gå på snö som är helt ny! Hur som helst. Jag tappade stigen och gick över fält med en massa skare, jag hamnade i små diken och jag fick nästan hela tiden på snö som lagt sig över isfläckar så jag gjorde en rejäl vurpa en gång. Men det var mysigt att vara i skogen lite, höra fåglarna kvittra och vara helt ensam. Ja, förutom att jag hörde hela tiden hur några bilar körde lite längre bort. Men till saken hör att jag till slut inte visste vart jag var och helt plötsligt såg fotspår och kände "YES, CIVILISATION!!" tills jag insåg att det var mina gamla fotspår från när jag gick till brottet haha Men det var ju bra, jag hittade tillbaka hem á la Hans och Greta.
Jag hade en riktig utomhus-eftermiddag igår och bjöd syrran på lite middag på kvällen men annars var min dag väldigt lugn och skön. Välbehövligt efter en jobbhelg! 
Hoppas att ni överlever vintervädret där ute idag, jag försöker göra det bästa av snö-situationen och njuta av den istället för att bli bitter, det fungerar relativt bra haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress