Tänk, att det här med rutiner kan vara så himla viktigt för ens kropp och knopp! 
Sen jag fick reda på att jag fick min nya lägenhet så kan jag nog räkna upp till 2-3 pass på gymmet. Nu är det inte direkt en walk in the park att bära tunga möbler och kuta i trappor, men det är inte min rutin. Det ska bli SÅ himla skönt när det här är över! Jag har inte hunnit laga mat på den dag jag minns(nu kanske det säger mer om mitt minne än det faktum att det var lång tid sen sist) , det har varit otroligt vackert (härligt!) väder så det har jag velat utnyttja och jag har jobbat som en liten toka. Men idag är det sista arbetsdagen, sen är det ledigt imorgon så då ska min stora soffa komma över och typ all flytt ska ordnas och sen är det jobb onsdag, torsdag, fredag. Om jag känner mig liiiite stressad? Ja tack. 
Jag har försökt att gå på så många promenader som möjligt för att få huvudet på plats hela den här tiden och jag fyllt kroppen med bra energi hela vägen, bara för att få bästa möjliga förutsättningar till att orka hålla igång. Känner jag mig själv rätt så kommer helgen att bli en enda lång sovmorgon haha ( ja, förutom examensfest för min fina vän). Men för mig är rutiner a och o för att jag ska orka. Bra energi in och bra energi ut. Jag märker i skallen på en gång när något av de här två grejerna ruckas lite! 
 
Men nu kör vi sista dagen här då! Jag ska faktiskt få vara utomhus och jobba så det känns otroligt lyxigt och härligt ska ni veta. Det känns nästan som att jag skolkar haha
Hur har er helg varit? Utvilade och redo för en ny vecka? 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress