Det är konstigt det här med att känna att hemkänslan är likadan i en ny lägenhet som i den gamla. Allt ser olikt ut, men ändå inte? Att jag har en balkongdörr ut till vänster om mig där jag sitter i soffan just nu känns väldigt naturligt ändå. Minus att det ser ut lite som ett kaos här hemma då, men jag tror att alla mina saker är hemma hos mig nu, i min lilla 70 kv borg! Nu behöver dom bara en given plats och lite myskänsla på det här, men det får bli när det blir. 
Första natten kändes konstig. Jag var trött, men kroppen vägrade somna. Resultatet blev att jag somnade ca 3 timmar innan väckarklockan ringde igår och jag ville skjuta mig själv haha
Meeen, i natt fick min nya säng en revansch. Herregud så skön den är! Jag gillar att den är så pass hög att jag kan dingla med benen över kanten. Som en 178 cm-tjej är inte det så vanligt!
Jag har 3 dagar med jobb ( jag behöver lite extra cash så ska jobba några timmar på lördag) och sen får jag ta tag i det här med lägenhetsfix på söndag och fortsätta på tisdag-onsdag. För mig som gillar att göra klart saker NU får jag bara hejda mig lite och inte stressa upp mig över att inget blir gjort. Nu har jag den enorma lyxen att mina föräldrar tar sig hit en timme eller två och fixar med sånt där småfix. 
 
Men nu ni, idag vankas det utomhusjobb för mig och det åskade på bra fint i natt och det flaggas för en eller flera åskknallar till under dagen. Känns tryggt och säkert det här haha
Ha en härlig torsdag! Ta hand om er.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress