25 juni 2019

Observerare

allmänt

 
 
Vet ni vad jag tycker om att göra? Observera. Jag har inga problem med att sitta i en grupp med människor och låta dom prata medans jag sitter och lyssnar och nickar instämmande. Jag har väl alltid varit sån, mer eller mindre. Visst, jag gillar att prata också, tro mig! Men jag gillar att lyssna på andra. Höra deras historier. Som igår en stund på eftermiddagen: 
Jag låg i gräset, i solen, på innergården jag bor vid och njöt av värmen. Det finns få saker som är så lugnande för mig som att ligga i gräset och kika upp på molnen och alla fåglar som svävar där uppe. I bakgrunden hade jag ett gäng av mina grannar som pratade om högt och lågt och det gjorde mig inget att jag inte gick dit och pratade med dom. Inte för att jag vill verka osocial, utan mest för att jag hade en stund på dagen som inte kommer så ofta: Total lugn. 
Ibland tror jag att mina grannar tror att jag bara läser hela tiden, och solar. Men att få sitta med fötterna i gräset, i solen och höra hur dom pratar tillsammans är någonting jag verkligen uppskattar! Just fötterna i gräset är en känsla som jag kan tänka tillbaka på när det är vinter och ruskigt, det är en sån himla härlig känsla! 
 
Tänk att vi snart har gjort hela juni. Hinner ni njuta någonting eller går tiden fort för er också? 
Jag kommer på mig själv med att känna en semesterkänsla kroppen ungefär varje lediga dag som jag har för att sen bryskt upptäcka att så icke är fallet haha Men jag försöker verkligen att hitta dom små sakerna i vardagen som gör livet lite härligare innan semestern kommer för jag vill inte sitta här om 4 veckor och känna att sommaren snart är förbi ( vilket det verkligen inte är!) och att jag bara jobbade. Det är några magiska månader framför oss, det måste vi ta vara på. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress