5 juni 2019

Morgonpromenad

allmänt

 
 
 
 
 
Hejsan från en mör tjej! Träningsvärken i armar, rygg och axlar är inte att leka med. Det här med att bära möbler nedför 3 trappor, gå över gården och sen gå upp 3 trappor är fasen bra träning! Vem behöver ett gym när man kan bära saker istället? 
Just nu sitter jag i relativt tomt rum i min etta. Inga gardiner, ingenting på väggarna, inga blommor, mattan är borta och min stora skänk med allt mitt smink och diverse grejer är installerade i den andra lägenheten. Köket har inga möbler, så gott som alla mina kläder är borta och mer kommer det att bli! Tv och soffa blir sist av allt känner jag. Pappa och jag hann med otroligt mycket igår tycker jag och ändå hann jag ta en kvällspromenad med syrran och sen fastna vid Netflix en stund! 
Dels så var det ljust som tusan nu är jag vaknade, men jag hade på plan att gå upp tidigt ( ska upp ännu tidigare imorgon) och gå igång min kropp lite innan frukost. Jag kan inte förstå hur ni som jobbar på tom mage eller tränar på tom mage klarar er, jag får ingen som helst studs i benen när jag går ut och går innan frulle! Men det var himla vackert ute nu på morgonen och jag känner att huvudet behövde den där friska luften.
Min kära mor ska komma hit runt 10-snåret och så ska vi sätta igång igen med flytt. Jag är så lyckligt lottad som har fått ha dom här 2 dagarna att förbereda så mycket som möjligt innan nästa helg! Nästa vecka är FYLLD med jobb och en examensfest så jag vill verkligen hinna med så mycket som jag bara kan den här veckan. Jag har liksom idag och på tisdag nästa vecka som är heldagar när jag är ledig, sen är det överlämnning av nyckel till nästa hyresgäst. 
 
Hoppas att allt är bra med er! Jag hoppas också att ni inte behöver hålla på med flyttar haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress