Så var den här helgen över för denna gång! Det gick så himla fort bara. Hela fredagen tillbringades i Västerås med pappa då vi köpte en ny, stor och härlig säng åt mig! Balkong-klick-golv och lite annat smått och gott. Det blev en full bil minst sagt! Vi två bar upp allting själva uppför alla trappor och sen tog vi fredagskväll. Man orkar inte hur mycket som helst på samma dag och jag ville ha en lugn kväll hemma ( eller ja, jag och syrran började snickra ihop min sängstomme, inte heeelt lätt!)
Lördagen blev det flyttbestyr i princip hela dagen! Vi har säkert sprungit med 10-12 lådor som jag har plockat ur i den nya lägenheten. Det har städats ur lite skåp i min etta och i princip alla mina kläder är undanhängda. Kvällspromenad och systerhäng på lördagen och sen somnade jag som en stock! 
Söndagen tog jag en skön promenad i solen, med podd i öronen och njöt av solen. Mina föräldrar städade ur lite skåp och byggde klart sängen men annars tog vi en vilodag. Jag har ändå ledigt imorgon och på onsdag så då hinner jag med lite! Sen var det ridning på eftermiddagen och det gick Så Himla Bra! Lektionen har aldrig gått så fort som igår. Vi hade en jättebra övning där vi märkte att både vi ryttare och framförallt hästarna fick arbeta och använda hela kroppen. Ett perfekt avslut på en väldigt bra helg! 
Det är ju aldrig riktigt roligt att hålla på och flytta och ha sig. Det värsta är att jag har en liten liten magkänsla av att jag kommer bo i min nya tvåa och sen helt plötsligt få höra om någon underbar och perfekt lägenhet i något mysigt område som kommer bli ledig. Ni vet när det blir karaktär + nyrenoverat, då kan man ju inte säga nej haha 
 
Hur har er helg varit? Lugn och skön hoppas jag?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress