17 juni 2019

Midsommarveckan

allmänt

 
 
 
 
Så var den här helgen över. Det gick, kanske inte så konstigt, fort! Jag känner mig något mör i kroppen och skulle behöva en rejäl massage där jag kan få mina axlar att slappna av igen. Att bära möbler och allt krims krams tar ut sin rätt! Men vet ni vad som slog mig i onsdags när jag ändå hade sovit som om jag var en småbarnsmorsa? Nu har jag faktiskt gjort den värsta tiden. Tiden innan flytt är nästan mer stressig än den faktiska flytten. Första natten och dygnet efteråt kan också vara lite traumatisk för hjärnan, men nu har jag gjort det! Vill jag så kan jag bo här tills jag blir 80 år. 
Lördagen var fantastisk. Ja, jag jobbade några timmar, men sen blev det fantastiskt! Blandad kompott av människor, vänner och nya bekanta. Grillbuffé, supergoda kurdiska maträtter ( dolma, skulle kunna äta det flera gånger i veckan, måste lära mig hur man gör!), en riktig sommargräddtårta, dricka, kortspel, vattenpipa, myggmedel, musiktävling... You name it! Jag hade väl känslan av att jag ändå inte skulle bli allt för sen pga skittrött i hjärnan, men vart kan man vila upp sig mer än hos vänner? Jag stapplade hem, kall i ni själen, kl 3. Nöjd nöjd nöjd! 
Söndagen var jag lite småseg men väldigt glad. Jag hann med paniktvätt (det där man ABSOLUT inte klarar sig utan), sitta ute i solen med min syster, plantera mina pelargoner på balkongen och plocka upp 2 kartonger till. Nu finns det bara 1 kartong kvar, sen är det "klart"! 
Ridningen på eftermiddagen gick inte bra. Inte dåligt heller, men verkligen inte bra. Jag var stel i hela kroppen och stressad ( visste inte det innan jag märkte att mina axlar vägrade sjunka ner) och mina höfter var inte så lösa som dom bör vara för att hänga med i rörelserna. Jag var frustrerad, hästen blev frustrerad. Ingen bra kombo! Jag har haft sämre lektioner och jag ramlade inte av, det får jag ta med mig från gårdagen haha Jag får en ny chans imorgon så då ska jag se till att släppa lös höfterna!
Men nu är vi inne i årets kanske stressigaste vecka, arbetsmässigt = Midsommarveckan. Den är bra rolig, men den är stressig som bara den! Jag har turen att jag får vara ledig på tisdag, onsdag och midsommarafton och börjar sent på torsdag och lördag så jag känner att jag kommer ha tid att pyssla här hemma och njuta av dagarna. Det är helt galet att vi har Midsommarafton på fredag, det känns verkligen som igår!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress