24 juni 2019

Midsommarhelg

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inte så mycket till helg kanske, men fredagen var mysig ändå! Lugn och skön på alla sätt och vis. Midsommarlunch ( eller jullunch, det är inte så stor skillnad haha ), fika, en massa prat i solskenet, jag tog en liten promenad för att försöka bli hungrig igen och träffade på den här sötnosen till häst. Hur fin får man vara! Det är en av mina ridlärares häst har jag för mig och det är en så himla vacker häst. Det var om inte annat väldigt skönt att få röra på kroppen lite och eftersom mitt barndomshem ligger så nära ridskolan så behövde jag inte ens fundera på vart jag ville ta min promenad haha
På kvällen blev det grillning med mina föräldrar och sen kom några av deras grannar över så det blev lite trip by memorylane på kvällskvisten. Så mysigt! 
Lördag/söndag har varit fylld med jobb och ingenting annat så det finns inte så mycket att säga om det haha
Men nu är det dags för måndag, ny vecka och nya tag! Jag ska alldeles strax kila iväg till gymmet och få ordning på den här trötta kroppen men annars står det tvätt deluxe och matlådor DELUXE på schemat. Jag har inte gjort något av dom på snart två veckor och det börjar bli märkbart. Det känns också väldigt sjukt att jag snart har bott i min lägenhet i två veckor och det känns så himla normalt redan? Visst, det ser lite halvfärdigt ut men med tanke på att det säkert tog mig 5 år i den förra lägenheten att faktiskt bli nöjd med den så har jag inte brottom haha Plus att jag brukar bli i mys-stämning inomhus under höst/vinter så det får bli "Projekt : Fixa inredning" då istället. 
 
Men nu måste jag sparka igång den här dagen, jag tog en alldeles för lång sovmorgon och bör verkligen inte sitta kvar här längre. Mot gymmet! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress