7 juni 2019

Fredag

allmänt

 
 
 
 
Om jag är nöjd med min nya säng? Oh ja! Men det är väl också ungefär det enda som jag har gjort iordning i lägenheten haha 
Jag har en idé på sovrummet som jag försöker få igenom men det kan ta sin lilla tid, det kan ju inte bli perfekt på två sekunder heller. Det kanske är lite småmurrigt med vinrött som tema just nu, men jag råkar älskar vinrött och fastnar alltid för den mörkt röda eller mörkt blått/grönt. 
Tapeten jag valde fick bli en vit/beige tapet ( det fanns inte så mycket till val i den katalog jag valde ur) och golvet hittade jag en trä-liknande matta som jag verkligen gillar! 
Jag tänker mig stora härliga gardiner här, någon snygg spegel, blommor, trämaterial. Lite rustikt möter varmt och härligt. Men det finns en heeeeel del att göra och jag ska väl ta mig till lägenheten typ nu och börja packa upp lite lådor och sånt. Det är riktigt lågtryck i luften och det känns som åska på G så energinivån är inte den bästa just nu haha Sen är det jobb ikväll, lördag, söndag och måndag så jag ska försöka att få till så mycket som möjligt under tisdagen och förhoppningsvis blir det flytt den dagen! Vi får se. 
 
Ha en fin fredag på er nu! Har ni klämdag och är lediga eller kör ni på med jobb ni också? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress