Egentligen är det FÖRE och Halv-Efter eftersom jag inte har några möbler ännu. Men titta så tjusigt det har blivit hittills! Pappa och jag la golv igår efter lunch och sen fick jag tid till att pyssla hemma då det blev regn och rusk. Så nu är alla gardiner uppe, det finns bara en låda kvar att packa upp, det ligger inte pappersinstruktioner överallt längre och jag börjar få en bra överblick på hur min lägenhet faktiskt ser ut haha Inte så pjåkigt faktiskt! Jag kommer ha mest "problem" med köket känner jag, ingenting går snyggt ihop med en mörkgrå plastmatta(eller ja, det är jag som är kinkig, klart det finns saker som kan bli snyggt med det!) , men jag ska se till att "make it work" så att säga. Mitt nya bord kommer i mitten på min semester så jag får snällt vänta. Mitt vardagsrum har jag svårt att få till bara för att jag aldrig har haft ett. Vad tusan ställer man i ett vardagsrum? Hälften av ytan är soffa + tv/tv-bänk men sen då? 
 
Annars var min lediga dag igår väldigt härlig. Jag sprang runt 15-20 intervaller på löpbandet + stretch, la golv med pappa och pysslade lite och sen bar det av till stallet för ridlektion. 
Om söndagens lektion fick mig att känna mig helt värdelös som ryttare, ja då fick gårdagen mig att känna mig som en riktig dressyrryttare! Det gick SÅ bra! Jag skulle kunna avsluta hela ridterminen med den lektionen i ryggen, det var absolut Top 5 bästa lektioner som jag har haft på mina snart 2 år. Vi gjorde egentligen ingenting särskilt, men känslan mellan häst och mig själv var så himla bra att jag bara villa gråta lyckotårar haha
Sen att jag avslutade med att, återigen, ramla ihop i en hög när jag hoppade av hästen pratar vi inte om. Jag har en tendens till onda knän efter ridlektionerna ( jag tror att jag spänner för mycket mellan knä och ner mot anklarna) så dom ger vika så gott som varje lektion. Jag måste stärka upp dom med träning och uthållighet + prata med ridläraren om vad jag gör fel uppe på hästen. Känns ju störtlöjligt att falla på rumpan gång på gång haha

Fröken Rödlök

Vilken skillnad det blev, jättesnyggt ;)

Svar: Ja men visst blev det tjusigt! Lite möbler bara och sen kommer jag placera min rumpa på balkongen och aldrig lämna det haha :)
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress