God morgon god morgon! Vet ni vad som låter fint men som i praktiken inte riktigt är min grej? Hemkörning. Det låter fancy as fuck (hallå, man slipper släpa hem från utlämningsställe!) men det innebär också att jag är en fånge i mitt eget hem just nu. Vem vet när UPS tänker ringa på dörren? Om 5 min eller om 5 timmar? Det tvingar mig lite att faktiskt ta tag i det sista som ser för jäkla tråkigt ut här hemma. Jag har gömt undan en hel IKEA-kasse med sladdar och diverse teknik. Jag har 1 låda kvar med sån där tjafs som jag inte vet vad jag ska göra av. Min stora byrå som nu står i mitt sovrum ( vänjer mig inte vid att säga att jag har ett SOVRUM) är belamrad med alla slags skruvar, ritningar och en skrivare som jag ändå inte får igång. Perfekt sysselsättning när jag ändå måste hålla mig hemma innan jobbet! 
Mitt paket som ska komma är från Lamporochljus.se och det är min lampa som jag har tänkt att ha i sovrummet, vilket jag hoppas innerligt att den kan också. Det är så himla svårt med lampor tycker jag, det är skit skit dyrt och det ska vara lite personligt ändå. Just nu har jag 2 st lampor som har hängt med mig sen typ jag bodde hemma när jag var liten och jag gillar dom verkligen inte. Det är spotlights och dom bländar typ våra kära grannar till vänster: Norge. Hittills har jag hittat en sovrumslampa och igår kväll klickade jag hem en till hallen som jag tror kan bli snygg! Ska kika lite på IKEA och Hemtex på lördag då jag och syrran åker till Västerås och egentligen ska kika på sommarkläder. Två flugor i en smäll tänkte jag. 
 
Men nu måste jag ta tag i den här dagen, jag har jobb ikväll och det finns lite pyssel att hålla på med för mig. Hur galet är det inte att det bara är 1 vecka sen som det var midsommarafton? Herregud vad fort tiden går. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress