Mellan jobb och flytt så lyxade jag till det med årets 2 första dopp! Så himla härligt! Hillingen levererade 20 grader i vattnet så det var i princip bara att plumsa i. Eller ja, det tog några minuter men det är bra för att vara mig haha
Visst ser det så där lugnt och fridfullt ut ändå? Kan säga er att typ alla som var där hade problem med knotten. Fy fan för knott alltså! Jag vaknade inatt av att jag kliade sönder min fot som började ge utslag för dom där betten. Jag måste vara extra mumsig, knott och mygg älskar mitt blod. Men det var värt det alla gånger om, det finns inget härligare vatten att bada i än Hillingen! Jag känner mig alltid som Ronja Rövardotter när jag simmar här. Det är så fint vatten och med alla träd omkring sjön. 
 
Just nu håller jag på och förbereder lite flyttgrejer som att frosta av frysen ( lär gå i ett nafs, det är sjuhundra grader här inne) och tänkte faktiskt ta förmiddagen till att få sola och ha det härligt. Det börjar ändå se ganska så bra ut här tycker jag, det är inte överdrivet mycket saker kvar! Min gamla säng ska skänkas till välgörenhet tillsammans med en hallgrej, soffan ska bäras över men den vill jag gärna ha kvar här så länge det går och tv+ bänk ska förmodligen flyttas över på tisdag då jag är ledig. Det känns himla bra det här och konstigt nog så har jag faktiskt fasat ut mig ur min etta nu, det känns inte längre som min lägenhet. Jag som brukar vara känslig för förändringar har bara plockat och donat mig igenom det här, himla konstig känsla! 
 
Hoppas att ni får en fin helg nu, jag kör jobb och härligheter i 3 dagar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress