Glad Midsommar på er! Hoppas att ni får en riktigt fin och mysig Midsommarefton. Lite kylig kanske, men va fan, förra året var det kallare på midsommar än på julafton så det här är ju framsteg ändå! Jag tänker inte ens skämmas över att jag vill ha på mig jeans. Dels för att jag i någon slags sinnesförvirring fick för mig att slänga alla mina strumpbyxor (fråga ej varför haha) när jag flyttade ( som att det var DOM som vägde en onödig massa vikt?) men också för att jag har inga fina sommarkläder. Jag är en höst/vinter-tjej när det kommer till kläder och det känns bra tomt i min garderob. Måste ta tag i det där...
Men kolla in min fina krans ändå som jag har gjort! Jag påtade ihop den här igår efter gymmet medans min fina vän Lina med henns 6-månaders bebis hälsade på. Jag tycker att det är viktigt med minnen i en ny lägenhet, det är lite det som gör att det känns som hemma känner jag. I min förra lägenhet så gick jag ändå igenom hela mitt "ny-nuxna-liv" från 20 år tills idag så det känns extra roligt att få hem vänner hit. Tänk vad mycket spännande i våra liv som kommer hända framöver! Hur som helst. Jag är riktigt nöjd med min midsommarkrans! Jag älskar nejlikor och den rosa är min favorit. Skulle kanske ha velat i något blått men jag överlever nog. Jag använde mig av ett gammalt diadem som bas och försökte knåpa ihop den här. Den är inte perfekt, men den är somrig!
 
Jag ska alldeles strax ta mig iväg mot mina föräldrar och huset för lite Midsommarfirande. Vi har egentligen ingen större tradition på just Midsommarafton, men det vankas nog jordgubbar om inte annat. Jag och min syster brukar ta en promenad över ängarna där och plocka smultron eller blommor, men vi får se. Vad har ni för firande? Några roliga traditioner? 
 
Glad Midsommar och ta hand om er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress