Sista dagen på Gotland och det känns både lite härligt men samtidigt väldigt tråkigt. Vi har det så himla fint här på den lilla ön! Bara att få se på dom här fantastiska solnedgångarna gör att jag aldrig mer vill lämna det här stället. Ystad har väldigt mycket och jag älskar stället, men det ligger helt fel när det gäller en bra solnedgång, men Visby levererar nästan varje kväll!
Det finaste vi gör är att samla platta stenar och stå och kasta macka medans solen går ner. Vi hinner få se alla tusen färger på himlen och det är oftast bara vi som är på stranden. Det är så rofyllt att mitt hjärta går sönder lite varje gång. Plus att jag har blivit en jäkel på att kasta macka, nu är jag upp i 6 studsar, det är inte illa! 
De senaste dagarna har sett ut så här: Solning, läst böcker, vi har åkt bil till andra sidan ön för att få lite rejäl badning ( vi bor vid en stenstrand ), ätit godis, pratat om livet och igår kväll tog vi en tur in till Visby by night och strosade runt bland alla fina gator och åt glass. 
Men nu är det sista dagen på vår resa och det ser ut att kunna bli fint väder idag också så jag ska bara smörja in mig med solkräm och sen är det vår lilla strandremsa som gäller hela dagen! 
 
Hoppas att ni har det fint där ute, Sverige levererar verkligen vackert väder just nu!
Angelica Wåhlin

Fantastiska bilder!

Svar: Tack snälla du! 😀
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress