Nu vet ni vad jag kommer att hålla på med på semestern: Böcker! Och kanske någon promenad för att väga upp det stillasittande livet i 4 veckor. Sen har jag 2 st hos min syster också som hon har köpt och dom verkar bra, så 7 hela och härliga böcker känns lagom haha
Sommaren är utan tvekan den tid på året som jag läser alla mest på, och utomlandsresorna när det vankas sola-och-bada-resor ( åh, jag saknar förra årets Menorca-resa...) och jag älskar det! Jag får inte ens dåligt samvete över att jag ligger stilla och rör typ inte en fena på några timmar. Dagarna har ju så många andra timmar ( lediga dagar alltså) så annat vettigt kan jag göra då istället. 
Just nu är jag inne på sött kärleks-dravel, det är så lätt att sluka såna böcker. Dom är lite småsöta i sin historier men oftast inget som är livsomvälvande. 
Jag har spenderat min lediga eftermiddag med att läsa ut min Stolthet och Fördom, den är så tjock och stor och jag hade inga planer på att bära med mig den till Gotland på måndag så det var bara att sätta igång och läsa innan det är dags för 2 dagar med jobb innan semestern kickar in på allvar! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress