17 juli 2019

Onsdag

allmänt

 
 
 
Jag hade glömt bort hur träningsvärk i kroppen och värk i handflats-valkarna känns efter ett pass med rejält tunga vikter haha Att jag sen gick iväg och tränade på förmiddagen idag också gör att jag har 4 st väldigt röda och bultande valkar! Det här med att träna har sina föroch nackdelar måste jag säga. Men det känns otroligt härligt att ha betat av 2 pass nu och känna att musklerna kommer ihåg muskelkontakten och hur härligt det känns efteråt när det hoppar i musklerna av trötthet! 
Jag har haft en längre period med lite sviktande känslor till gymmet ( har varit där på plats ändå, men det har inte känts så kul som det kan göra) men jag är antar att det är så ibland. Nu i och med flytt så har det varit 2 månader med fullt fokus på det och ingenting annat + att sommaren faktiskt är härlig med sin utomhusträning och att ridningen har känts så innerligt rolig. Saker och ting sker när kropp och knopp är i samma lod, i alla fall fungerar det så för mig. 
Jag har två lediga dagar just nu och jag har absolut ingenting för mig, det känns som att jag går och väntar på att få åka iväg på semester. Jag drömmer mig bort hela tiden till andra platser och börjar känna att det ska bli lite skönt att lämna mitt kära Sala ett tag haha Vädret är halvkasst hela tiden och jag vet inte vad jag ska hitta på här hemma, trots att det säkert finns en hel uppsjö av saker att pyssla med. Som den stora IKEA-kassen som är fylld med tekniksaker och sladdar. 
Jag ska dra igång någon grym musiklista på Spotify och liva upp den här dagen lite. Vissa dagar är bara såhär, lite småtråkiga och energilösa haha
 
Hur mår ni där ute? Väntar ni också på semester eller har ni lite ledigt nu redan?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress