Så var vi på Gotland! 1,5 dygn här och vi trivs som fisken i vattnet. Vi har Österskön bara 100 m från vår stuga ( havsutsikt minsann!) och jag kan bara tala för mig själv men jäklar vad härligt det är att vara tillbaka till camping-liv-lightversion igen! 
Dagen igår var mest resdag och vi hände på stranden på kvällen och kikade på båtarna, kastade macka och filosiferade lite. Men idag har vi varit på äventyr minsann! Det har varit lite halvkasst väder så först åkte vi till östkusten för en rauk-strand och körde picknick där och sen åkte vi till ett ställe som man får testa på att dreja. Riktigt vilsamt och roligt att göra, kommer ni över ett sånt ställe så måste ni testa! Ja, ni ser ju hur nöjda vi ser ut med våra små skapelser. Lite fika och sen bar det av hemåt igen efter en heldag ute på vift. 
En sak som är lite spännande med campingliv: Duschningen. Varje människa får 5 min gratis dusch/dygn som man kan utnyttja. Idag klarade jag mig på 4 min! Ingen mys-duschning här inte. Hemma kan jag lätt stå och blaska på vatten i 20 min, men här gäller det att ta vara på varenda sekund. Typ sätta upp ett schema på hur man ska göra haha
 
Men vi har det bra härligt här och hoppas på lite värme imorgon istället. Annars får vi till att googla sönder internet för bra Hitta-på-aktiviteter på den här ön!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress