Det här lyckades jag ordna med igår. En supersnabb vända till Västerås med pappa och en kärra för att spendera ännu lite mer möbel-pengar men OJ så härligt det känns med en balkongmöbel!
3295 kr för hela möbeln känns ändå väldigt bra, jag har ändå googlat sönder internet på balkongmöbler och antingen så får man 2 par stolar + ett litet bord för 500-lappen eller så är det stora lounchgrupper för över 10 lax. Det har varit väldigt svårt att få någonting däremellan haha
Men Bauhaus leverer bra grejer! 
Sen har jag pysslat med mina äppellådor som jag har haft som idé till sängbord i några veckor. Resultat blev över förväntan ändå! Äppellådor bara rakt upp och ner kanske kan se lite skräpigt och jordigt ut, men med min idé med mysbelysning, kaktusar, någon slags hängväxt och terracottakrukor så tycker jag att det börjar bli tjusigt. Dom är inte helt klarar än då jag behöver lite mer/annan belysning och sånt tar tid för mig att hitta, men det får se ut så här så länge.
Jag har fokuserat väldigt mycket på balkong och sovrum nu under dom här 3 veckorna som jag har bott i den här lägenheten, det blir så rörigt i skallen om jag ska tänka ut alla kvadratmeter samtidigt haha Om 3 veckor blir mitt matbord färdigt så då kan jag börja lägga energi på köket tänkte jag.
 
Annars så har jag gått och blivit förkyld nu. En riktigt fin sommarförkylning! På plussidan så måste jag säga att jag är imponerad över att ha hållt mig sjukdoms-fritt sen typ förra året på vinterhalvåret och att jag hellre är sjuk idag än att bli det på första dagen av sommarsemestern ( standard för mig).
Men på minussidan är det att jag ska ha privatlektion på hästryggen idag, om några timmar haha
Det går an på en vanlig lektion, då kan man ta rygg på alla andra i gruppen och smita undan när ridläraren inte har fokus på en själv. Men nu blir det 45 min full fokus på mig och på varenda rörelse jag gör haha Jag får stoppa i min alvedon + strepsils och verkligen låta bli nässprayen för den blöder jag bara näsblod av. Ska givetvis vila skiten ur mig efter lektionen, det är bara inte säkert att ridläraren skulle se mitt mejl om jag skickade ett nu och ställde in, men eftermiddagen tänker jag vila och äta jordgubbar haha 
Men nu kör vi igång den här dagen tycker jag! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress