Äntligen fredag! Hur härligt känns inte det?? Jag har nu 5 arbetsdagar kvar tills semestern och igår morse slog det mig hur FORT det har gått ändå, dom här 3 veckorna som mina kära kollegor har haft semester! Oftast så kan det kännas lite knögligt inne hos mig själv när andra är lediga och inte jag ( det är ingen fin egenskap jag vet, men så är det haha), men i år har tiden flugit förbi.
Jag hade en sushidejt igår med en vän som jag träffar alldeles för sällan och jag sätts verkligen in i semester-mood på två röda sekunder nu så fort jag gör någonting utöver det vanliga! Tänk att på lördag, nästa vecka, 19. 00 så går jag på 4 långa och härliga semesterveckor! Gud vet vad jag ska hitta på för att fördriva tiden, mer än att åka till Gotland.
 
Men nu är det faktiskt jobb som gäller. Jag ska slänga på mig en klänning och kicka igång den här dagen! Jag hittade min nya favoritklänning i ett somrigt och härligt material, som kommer från H&M. Det är en riktig Camilla-klänning och den kommer att få hänga med på många minnen i år. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress