Så sitter vi här med måndag igen och ny vecka. Ska inte sticka under stolen med att det ska bli riiiiktigt skönt med semester om några veckor! Eller snarare om 12 pass eller kanske mer om det behövs. 12 jobbpass kan man ju klara av ändå! 
Min helg har varit välbehövlig. Lördagen var smällvarm och då hade vi inplanerat en heldag med shopping, jag och min syster. Så det var bara att trotsa sol och bad-känslorna och in och tänka shopping. Min största plan var att hitta en balkongmöbel som kändes vettig och jag tror att jag har hittat en som känns skön, någorlunda vettig i pris och som inte är för låg. Jag vill ju ändå kunna njuta av solen! Annars hittade jag faktiskt ett par shorts, 2 klänningar, en linneskjorta i krispigt vitt och ett par korta shorts. Nu kan semestern börja, nu har jag kläder! 
Annars så har jag börjat att känna av någon slags förkylning. Den verkar inte vilja bryta ut helt men jag blöder näsblod mer än vanligt och det brukar vara ett tecken på förkylning hos mig. 
Men ja, vi får se, jag får trycka i mig vitaminer och hoppas på det bästa!
Jag tog en lugn söndagförmiddag igår och hängde lite i solen och löste korsord och pratade med grannarna lite. Perfekt uppladdning för ridning! Vi var ett trött häst-gäng som samlades och fikade innan lektionen men det var mysigt med lite hästgängs-prat och riva av ett rejält pass på hästryggen. Jag körde barbacka ( det känns i rumpan idag ska ni veta haha) och vi hade bomövningar och annat skoj och jag fick avsluta terminen på min stjärna Akrobat! Att rida barbacka är så himla utvecklande för hela min kropp och balans. Man känner varenda muskel som börjar arbeta på hästen och man känner så tydligt när man börjar få hästen att arbeta på RÄTT sätt, än när man har sadeln på. Ska nog försöka mig på barbackaridning mer i nästa termin, det är otroligt bra att ha, trots att det blir halvt bedövat in the lower areas haha
 
Hoppas att er helg har varit härlig? Går ni på semester nu eller har ni lite tid kvar ni också? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress