11 januari 2019

Vinterfotografering

allmänt

 
 
 
 
Så kom äntligen snön. Inte bara för att jag verkligen tycker att det är extra mysigt och gillar när det blir lite ljust igen, utan jag hade en tanke om att ta mig upp till en sjö där jag bor och fotografera lite! 
Det var en svinkall förmiddag igår, men krispig som tusan. Hade jag fått välja hade jag velat ha lite solsken på det här med, men jag gillar ändå hur mystiska bilderna blev(solen gick i moln nästan precis när jag hade cyklat dit, typiskt haha). Helt plötsligt, från ingentstans, fick jag till lite dis också! Gud vet hur det hände, om det var någon kamerainställning som jag gjorde eller om det började bli lite väderväxlingar, men fint blev det. Nu får ni stå ut med lite vinter och snö-bilder här ett tag, jag var ute i säkert 1,5 timme igår och höll på att gå sönder i bitar av kyla! En perfekt förmiddag innan kvällsjobb i alla fall och jag fick vara utomhus lite + motion. Inte illa!
 
Men nu är det fredag! Äntligen fredag. Vissa veckor går i snigelfart. Det är en helt oplanerad helg jag har framför mig, förutom ridningen, och det ska bli så himla skönt! Men först är det jobb. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress