Hur galet är det inte att vi kanske har fått en regering? Eller kan det bli omval ändå? Någon som är någorlunda insatt i det här? Jag gör som jag alltid gör när det börjar kännas obehagligt: Jag sätter upp skygglappar och tänker inte mer på det haha Ungefär så jag har gjort hela hösten med det här. 
Jag kan säga att jag är mer åt det röda hållet än åt det blåa, men just idag är det mest för 2 anledningar: 
1) dom röd/gröna vill satsa mer på miljön är dom blåa och 2)  röd/gröna vill inte ha något som helst samarbete med SD vilket är extremt viktigt för mig och vad jag står för. Hade dom blåa inte gått med på att ta in SD i vissa frågor så hade jag behövt läsa på lite extra på den sidan också, men nu blev så icke fallet. Jag vågar ändå säga att om S hade tagit in SD så skulle vi nog sitta med en blå regering idag, bara för att vi är flera som hatar SD än som gillar dom. Jimmy Åkesson är en pajas och han rider på en våg av rädsla, inte bara i Sverige, utan en världslig rädsla. Han blev stor tack vare att världen blev en osäker plats. Vill vi verkligen ha en sån ledare? Jag ska väl slänga in också att jag inte litar på någon politiker för övrigt, alla har fått gåvan att kunna tala för sig och använda stora ord. Det är ingenting som jag anser är av största vikt här i livet, jag vill veta om en människa är snäll inombords. Vilka värderingar den har och hur man behandlar sina medmänniskor. Jag står för att vi alla människor är värda lika mycket, beroende på vilka val vi gör i livet. Jag har ingen sympati för folk som gör allvarliga brott, men om man är en helt vanlig människa, som försöker hitta sin plats i livet, då ser jag ingen skillnad på oss. 
Aaaa, jag gillar egentligen inte politik, det splittar folk på ett sätt och enar på ett annat! Jag tror på bra handlingar i vardagen istället, det där DET som bygger ett bra land. Politiken är lika beroende av oss som bor i landet, så som vi är beroende av politiken. 
 
En bättre fredag helt enkelt! Jag håller just nu på och tvättar för fullt, medans jag har lyssnat på alla tal från våra politiker. Det är en underbart vacker fredag och jag funderar starkt på om jag ska strunta i gymmet och faktiskt ta mig ut istället. Jag är så himla trött i skallen idag, kanske det är lite energibrist i kroppen? Jag laddar för en helg full av jobb och vill att mitt lilla hem ska se någorlunda härligt ut när jag kommer innanför dörren. 
Ha en härlig fredag nu kära ni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress