Det var en sån konstig dag igår. Dels så var jag på så HIMLA bra humör på förmiddagen, tills en rejäl bomb slog ner i Sala och jag tror jag talar för alla när som bor när jag säger att det blev ett svart lock över stan. Känslan när man hoppar i vattnet från en brygga och det är mörkt omkring en och allt man har är ett andetag i sina lungor. Sen att veckan i sig har varit ovanligt påfrestande på jobbet har gjort sitt till! Jag har sovit 9-10 timmar VARJE natt den här veckan, men jag tror att det kan bli bättre till nästa vecka igen. Jag lämnar bakom mig den här veckan och ser fram emot 3 dagar med helg. Äntligen helg! Som jag har väntat. Jag fick i och för sig 1 timmes simning i onsdags med en vän, så lite roligt har det varit dom här dagarna! 
Jag var helt slut igår kväll efter jobbet och tog en rejäl sovmorgon och ska alldeles strax ta mig ut och gå en sväng. Kila förbi Coop där jag har ett paket från GinaTricot som väntar på mig ( en blus som jag hoppas ska fungera, jag har fått svårt för deras storlekar dom senaste åren, och ett par jeans som jag vet alltid fungerar). Jag har tänkt att träning vore något bra också, men alltså jag vet inte, jag är så himla trött just nu. Kanske är promenad, friskluft och någon härlig podd som gör susen idag? 
Jag har i alla fall en härlig middag med 2 vänner inplanerad ikväll! Hamburgare och mojitos, kan väl inte bli annat än en succé? En av vännerna jobbade jag med för 2 år sen ungefär så det är så himla roligt att vi kan ses även fast hon har slutat hos oss. Det är så roligt förresten, typ 99 % av vännerna jag har är såna som jag: Vi behöver inte ses eller höras av på flera flera månader, men det är ingenting som någon mår dåligt över och varje gång vi ses igen så är det som att ingen tid har gått! Jag älskar såna vänskaper, när det inte blir någon som sitter på sitt håll och funderar "varför hör inte Camilla AV SIG!".
 
Ja visst ja. Apropå bilderna! Jag var på lekhumör igår morse och fick ett mission av min syster att testa att fotografera såpbubblor en kall och klar vinterdag. Igår var den perfekta frost-dagen! Så jag lekte med såpbubblor, tills den hemska nyheten kom till mig och jag kände mig lite olustig som står och leker med bubblor. Plus att jag märkte att jag inte hade någon känsel i fingrarna längre för jag tryckte på avtryckaren på kameran utan att veta om det, då sprang jag hem och la fötter och händer på mina element haha
Jag tycker ändå att jag fick Godkänt med bilderna, min idé var att få bubblan att ligga fint och stilla på snön, men dom sprack snabbare än snabbast! Det var svårt nog att få dom att hålla på pinnen ska jag säga er, dom gick sönder av kylan. Ja, ni ser ju sista bilden! Lite snyggt ändå. 
 
Ha en härlig fredag nu där ute! Hoppas att ni mår bra? Hur känns livet för er?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress