8 januari 2019

Mitt älskade Rom

allmänt

 
 
 
Eftersom det är lite svårt att göra härliga fotograferingar i Sverige nu när det varken är fina färger ute eller ett tjockt vitt snötäcke ( gillar sånt också, allt behöver inte vara sommar och sol! ) så får jag helt enkelt återanvända lite bilder så länge. Jag gillar att visa tjusiga bilder här och kanske få någon som har en sämre start på dagen att få en stund när man bara ser på lite vackra ställen här i världen. 
Jag vet själv att jag klagar mycket på att jag inte blir bättre i min hälsa någon gång, men det är liksom min vardag och jag blir orolig när det gör ont så mycket och min kropp inte samarbetar med mig. Men jag jobbar på det! Idag tex så vaknade jag inte upp med känslan av ögon stora som tennisbollar eller ont i halsen då jag faktiskt tränade igår. DET, mina vänner, har inte hänt på många många månader! Det kanske är en trend i mig som börjar svänga? Jag ska hur som helst tänka på det, att inte bli frustrerad och orolig här. Trots mitt strenkalla hjärta så blir till och med jag känslig haha
 
Mitt Rom är min plats där jag mår som bäst. Eller ja, jag mår bäst i stallet, men ska jag iväg och resa så är det alltid en liten nerv som vill tillbaka till Rom. Har ni varit där någon gång? Jag vet att det är ett klassiskt resmål som många kanske tycker är överreklamerat, men jag älskar den. Det är något magiskt över Italien i stort, men att tänka på Rom är som att tänka på en pojkvän för mig. Jag blir varm i kroppen och får ett leende på läpparna. Har ni någon stad som ni känner lite extra för? Dela gärna med er!

Ps! Jag hade inte kollat ut genom fönsterna, hur roligt att det snöar ute när jag sitter och säger att det ändå inte är ett tjockt snötäcke ute?? Jag hoppas att det går ligga kvar ett liiiitet tag nu! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress