I brist på annat så får ni här lite Menorca-bilder! Världens vackraste ö om ni frågar mig. Jag hade Naxos i Grekland som favorit i många år, men Menorca är snäppet vassare på många sätt. Jag menar, kolla in vattnet, och då var det ändå lite grumligare än sist pga att det var lite höst och det blåste storm ute på Medelhavet. Någon som har varit där? Vad tyckte ni? 
God morgon förresten! Jag känner mig som ett stycke dött kött just nu haha Min dag igår efter min lilla morgon-fotografering/promenad var bra tung där ett tag. Jag kände mig nästan jetlagad? Jag tog en 45 min powernap och vaknade aningens lite piggare ändå. Jag fixade lite med mitt nya internet som har kommit här i veckan ( inget bredband för mig, jag blev bara tjurig på Telenor när det krånglade ), bar ner min julgran ( behövde ett spännband för att hålla ihop julgrans-kartongen) och så städade och pysslade jag. Gjorde mina första morot/halloumi-biffar också! Så oväntat gott ändå? Jag råkade bränna dom lite i ugnen så jag får vara lite försiktig nästa gång. Sen hängde jag med min allra käraste syster på kvällen och snackade resor, livet och fikade lite. Planen var promenad, men nej... Vi båda två var ruggiga och kalla!
 
Hit me med era bästa weekendstäder-tips! Det är ingenting som vi just nu planerar att göra, men det finns en fundering och vilja ändå. Har ni något mysig weekend-tips?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress