God morgon god morgon! Jag försöker vara en sån där positiv människa så mycket jag bara kan, men alltså idag känner jag verkligen bara för att krypa tillbaka ner i sängen och ligga där tills våren kommer. Den här vintern har verkligen varit rejäl i år! Min stackars hud börjar säga ifrån för den här kylan, brukar ni också bli extra känsliga? Jag har börjat att få lite torra fläckar här och var och måste smörja in mig med feta krämer för att hjälpa huden så mycket som det går. As we speak så har jag faktiskt smörjt in mig med en härlig kräm från Maria Åkerblad som innehåller vitaminer, aha-syror och eteriska oljor som bergamott och sandelträ. Fet som tusan så den ska nog kunna hänga kvar på mig under jobbet! Vintern är bra fantastiskt vacker nu, men jag skulla ljuga för er om jag sa att jag inte längtar tills våren kikar fram. Men om 1 månad är vi ( i min hjärna) inne i just en vårmånad tycker jag, mars är vår!
 
Här har ni lite random bilder från min helg. Jag har märkt att mina lediga lördagar blir teknikfria och jag vill helst inte sitta vid datorn då, så det får bli en liten samling på måndagar istället!
Min lediga helg började med promenad på förmiddagen för att jag har för mig att jag var såååå himla trött? Alltså brutalt trött. Hämtade ut ett paket på vägen, handlade lite mat och sen fick jag till ett litet pass här hemma med Youtube som instuktör. 30-35 min styrketräning med kroppsvikt och puls! På kvällen hade jag middag med mina vänner Sofie och Sandra. Vi pratar allt högt och lågt, det finns inget stopp på vad vi kan fråga varandra haha En supermysig kväll, precis vad jag behövde. Mindre roligt för Mojitosarna ( kan man säga så på plural?), jag vette fan, men det kändes som om dom hade i torkad mynta istället för riktiga blad? För mig hör det till när jag äter den här hamburgaren, och den var ju god, men inte så där fantastisk som dom kan bli ibland. 
Lördagen var grillning, storhandling på ICA ( så skönt att göra det när vi hade bilen ) och sen hängde jag med familjen hela kvällen. En sån där kväll när tv:n inte är på en enda sekund, det är bara prat om allt mellan himmel och jord. 
Söndagen fick bli en matlåde-dag. 10 starka matlådor att kunna utnyttja ett tag framöver! Ridning på eftermiddagen och det fanns väl stunder det gick bra, men mest hela lektionen blev en kamp för mig och Akrobat haha Jag missförstår hans signaler, och han missförstår mina. Jag skulle behöva ha en lektion i enbart "KÄNSLA" med honom. Många andra lektionshästar är inte så känsliga i om ryttaren gör fel, dom parerar upp sig själva och ryttaren ändå. Men med den här herren så dör kraften i honom lite när ALLT inte sitter på plats. Det är 5 olika hjälper som jag ska göra SAMTIDIGT för att få honom där han kan arbeta "rätt", det är för mycket för min relativt nya rid-hjärna haha
 
Helgen har varit lång och skön. Men det är alltid lite vemodigt att gå till jobbet igen på måndagen och veta att det är 1 veckor kvar tills nästa lediga helg. Nog för att det är riktigt härligt att vara ledig mitt i veckan, men det njuter jag bara av under vår/sommar/tidig höst då jag kan parkera min rumpa på en filt, med en bok och kopp kaffe ute på innergården där jag bor. Nu blir det mest att jag måste underhålla mig själv inne i min 47 kvm lägenhet. 
Men om vi ska avsluta med lite positivitism ( är det ens ett ord?haha): Snart har vi gjort årets absolut TRÅKIGASTE månad! November och januari är för mig dödens månad, man är konstant trött och man väntar på bättre tider. Men tänk er att vi snart är inne i en månad när vi trycker oss längs med husknutarna för att det råkar vara liiiite skönt där när solen kikar fram. Snart så! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress